De eerste training

De eerste training.

Op 20 december hadden wij onze eerste teamtraining! Eindelijk was het zover en konden we met z’n allen aan de gang. Een prachtige dag; niet koud met een stralende zon. De route zou de lopers en fietsers vanaf Veldhoven westwaarts verder Brabant in voeren. Door bossen en tussen weilanden door een route van iets meer dan 60 kilometer. Door enkele blessures en afmelding en hadden we vier lopers. Zij hebben elk dus 15 kilometer gelopen en 45 kilometer gefietst. Een mooi begin als eerste training. Sommigen moesten hierbij wel even wennen aan het wisselen tussen fietsen en lopen. Vandaar dat het erg goed is dat we zulke trainingen ondernemen.

Onderweg mocht koffie en appeltaart natuurlijk niet ontbreken. Naast de sportieve prestatie, is het ook vooral de bedoeling om het gezellig te hebben met elkaar. Een welverdiende pauze bij D’n Bockenreyder was dan ook op zijn plaats. Medio december en we konden nog gewoon buiten in de zon zitten! Te gek voor woorden voor deze tijd van het jaar. Natuurlijk klagen wij niet 😉

Bij terugkomst in de kantine van GVAC konden we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Iedereen was de kilometers blessurevrij doorgekomen. Ook de afstand was reuze meegevallen. De meeste konden het zelfs niet laten om nog even flink te versnellen met de finish in zicht. Al met al een topprestatie!!

De volgende training staat gepland op 24 januari.

Luc BekersDe eerste training