De tweede training

De tweede training.

Onder herfstachtige omstandigheden stond afgelopen zondag (24-01) de tweede teamtraining op het programma. Doorweekt van de regen kwam iedereen binnen in de kantine van GVAC, die wederom voor ons beschikbaar gesteld was. Waarvoor dank!
Gelukkig was het na de koffie en thee droog en konden we op pad voor onze route richting Reusel. Na wat gepuzzel met de fietsers en de Garmin vertrokken we. Tussendoor nog een tussenstop bij Maud (voor een extra fiets) en Mark (extra batterijen voor de Garmin). Door de bosrijke omgeving van Brabant voerde de route ons naar Reusel, waar vandaag ons pauzepunt zou zijn. Heerlijk genieten van Belgisch gebak!
Na de pauze hebben we de route iets aangepast, omdat deze anders te lang zou worden voor de lopers. Door enkele blessures en zieken waren we namelijk niet compleet aan de start verschenen. Uiteindelijk stond er aan het einde van de dag iets meer dan 51 kilometer op de teller, met een gemiddelde van 4.45 m/km. We hebben een prima training gehad waar we tevreden op terug kunnen kijken!

De volgende training staat gepland op 21 februari.

Luc BekersDe tweede training