De Roparun gaat van start

September 2015. Het plan ontstaat om een nieuw Roparunteam in Veldhoven te vormen. Enkele deelnemers hebben al ervaring met de Roparun, echter wordt het voor het overgrote deel de eerste deelname. Een gemotiveerde, gezellige en sportieve groep mensen die samen de uitdaging aangaan: hardlopend en fietsend van Hamburg (Duitsland) naar Rotterdam over 560 kilometer. Dit alles in ongeveer 48 uur.

De Roparun heeft in 2016 haar 25e editie. Reden om er iets erg moois van te maken! De organisatie zet zich al die tijd al in om niet alleen een mooi evenement neer te zetten, maar daarnaast ook geld op te halen voor mensen met kanker. Ondertussen is er in al deze edities al meer dan 67 miljoen(!!) euro opgehaald door alle deelnemende teams. Een prestatie van formaat!

Dit jaar willen wij graag ons steentje bijdrage. Samen willen we er niet alleen iets leuks van maken, we willen natuurlijk ook een mooi bedrag ophalen voor het goede doel. We zullen ons dan ook actief inzetten om dit te verwezenlijken. Dit onder meer door het werven van sponsoren, maar ook door de verkoop van loten. Heb je interesse om het team, op wat voor manier dan ook, te steunen? Neem dan gerust contact op! Wij zijn hier erg blij mee 🙂

In de komende tijd zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Vergeet Beat it niet te volgen via de website, Facebook en Twitter.

 

 

BartDe Roparun gaat van start